دوره آموزش کارشناسی هنگام خرید خودرو دست دوم

آموزش خرید اصولی ماشین بدون ضرر و زیان

آموزش خرید اصولی ماشین بدون ضرر و زیان و همینطور روش های که میتوان با خیال راحت ماشین خرید را میتوانید در ویدیو زیر مشاهده کنید همینطور در این ویدیو برخی از مشکلاتی که برای خریداران ماشین دست دوم پیش آمده را میتوانید از زبان خودشان بشنوید که این اتفاقات میتواند بر تجربه شما نیز اضافه کند و درس عبرت بگیرید تا شما دچار این مدل مشکلات و ضرر و زیان ها در هنگام خرید ماشین نشوید.

خلاصه متن ویدیو

در این ویدیو قصد دارم راجب این صحبت کنم که چطور ماشینی که قصد خریدش را داریم جوری بررسی کنیم تا تمام مشکلاتش پیدا بشه و موقع خرید دچار دردسر نشیم همینطور راجب مراحلی که باید طی بشه تا بتونیم بدون دردسر یک ماشین را بخریم صحبت میکنم اما قبلش میخوام بگم که چرا و به چه دلایلی اکثر کسانی که ماشین دست دوم میخرن به یک شکلی ضرر میکنن حالا بعضی ها کمتر بعضی ها بیشتر.

من مهدی محمدی با کمک چند نفر دوستان با تجربه اومدیم و این ویدئو را تهیه کردیم تا شما بتونید مثله یک آدم با تجربه و حرفه ای صفر تا صد ماشین دلخواهتان را بررسی کنید و مشکلاتش را قبل از خرید پیدا کنید.

ماشین خریدن هم جذابه هم ترسناک مخصوصا اگر آن ماشین دست دوم باشه چون ما هیچ اطلاعاتی راجبش نداریم نمیدانیم آن فروشنده خودرو چجوری ازش استفاده کرده چه بلاهایی سرش اومده  آیا تصادف کرده نکرده؟ چپ کرده یا نه؟ رنگ داره یا نه؟ موتور و اتاقش ماله خودش هست یا نه؟ یا موتور و فنیش سالمه یا کلی خرجای پنهان داره که ما ازش خبر نداریم.

بخوانید:  چطور در کار فنی حرفه‌ای شویم و با سرعت بیشتر کار را تمام کنیم؟

از طرفی قیمت ها هم که رفته بالا و این یعنی اگر در خرید خودرو دقت نکنیم ممکنه میلیونی ضرر کنیم. چون فروشنده ها اکثرا نیمان بگن که ماشینشون چه عیبی داره مثلا تصادف کرده رنگ داره موتورش فلان عیب را داره چون اگر بگن به اون قیمتی که میخوان نمیتونن بفروشن یا مشتری شون رو از دست میدن

یا بعضی ها هم هستن تا ماشینشون میخواد به خرج بیفته اونو میفروشن تا خرج ها بیفته گردن خریدار و خودشان هیچ خرجی نکنن. همه این ها خرید ماشین را ترسناک میکنه و ما هم دلمان میخواد پولی که داریم هزینه می کنیم صرف خرید ماشینی بشه که ارزشش رو داشته باشه و گیر یک ماشین پر خرج که مدام باید تعمیرگاه باشیم نیفتیم یا بتونیم حداقل بفهمیم مشکلاتش چیه تا همون قدری که واقعا میارزه بابتش پول بدیم. یا بتونیم حداقل به فروشنده بگیم یکم تخفیف بده و مبلغ را کم کن بخاطر اینکه این عیب و ایرادات را داره یا حداقل برو خودت درستش کن بعد ما ازت بخریم. اینطوری قدرت چانه زنی مون بیشتر میشه توی خرید ماشین.

خب برای این کار اول ببینیم که چرا اکثر خریدار به یه شکلی ضرر میکنند موقع خرید ماشین؟

دلی ماشین خریدن

آموزش بعدی:  آموزش کارشناسی خودرو 

یک دلیلش این است که بعضی افراد دلی ماشین میخرن یعنی میرن سوار یک ماشین میشن یک دوری باهاش میزنن یک نگاه کلی بهش میکنن اگر ازش خوششون اومد و به دلشون نشست همون ماشین را میخرن

استفاده نکردن از آدم با تجربه

یک دلیلش هم این است که از کارشناس برای عیب یابی و بازدید خودرو مورد نظر کمک نمیگرن تا براشون چک کنه و اشکالاتش رو پیدا کنه ببینه رنگ داره نداره تصادفیه موتورش سالمه یا نه؟

اعتماد بیجا 

یک دلیل دیگه هم این است که اکثرا به راحتی به دوست و آشنا و حتی یک غریبه اعتماد میکنن 

عجله کردن در خرید خودرو دست دوم

یک دلیل دیگه هم این است که همان اطلاعات کمی هم که راجب خودرو و نحوه بررسی آن دارند را به درستی استفاده نمیکنن و در خرید خودرو عجله میکنن و به اندازه کافی برای بازدید و چک کردن آن وقت صرف نمیکنند.

بخوانید:  معرفی انواع کانکتور فیبر نوری و تفاوت پچ کورد با پیگ تیل

اطلاع نداشتن از قوانین و نکات حقوقی هنگام خرید و معامله ماشین دست دوم

یک دلیل دیگه هم این است که نمیدونن چجوری یک قولنامه معتبر بنویسند چجوری پول پرداخت کنن چجوری معامله را مدیریت کنن و سند بزنن تا دچار گرفتاری هنگام معامله نشوند.

کلاهبردار زیاد شده

دلیل دیگه هم این است که کلاهبردار و دلال خودرو زیاد شده و همه میخوان یه جوری ماشین را رد کنند و بفروشن و کمی به ظاهرش می رسن و عیب های پنهانش را به شما نمیگن.

قیمت گذاری خودرو و مشکلاتی که بوجود آمده

یک دلیل دیگه هم این است که در قیمت گذاری مردم به مشکل میخورن وقتی مدام در کشور تورم است و مدام قیمت ها بالا پایین میشود قیمت خودروهای دست دوم به راحتی بدست نمیاد و هر کسی هر قیمتی دلش میخواد روی ماشینش می گذارد و به همین دلیل مردم دچار مشکل میشوند و راه حلی هم بنظر میرسد برای آن وجود ندارد.

اما مراحلی که باید طی بشه تا بتوانیم بدون دردسر یک ماشین دست دوم را بخریم چیست؟

اولین و مهمترین مرحله بررسی رنگ است چون یک ماشین بی رنگ با یک ماشین تمام رنگ یا تصادفی اختلاف قیمت زیادی دارد و اکثر شکایت هایی که به دادگاه ها میرسه سر همین قضیه است. بررسی رنگ شامل چندین مورد میشه یکیش اصالت بدنه است یعنی بفهمیم اتاق و موتور مال خود آن ماشین هست یا نه؟

مرحله بعدی بررسی فنی هست یعنی باید بفهمیم موتورش سالمه گیربکس سالمه صفحه کلاچ سالمه جلوبندی سالمه سیستم تعلیق کار میکنه یا نه؟

مرحله سوم هم یاد داشتن طرز صحیح معامله است 

اینکه چطور قولنامه بنویسیم چطور پول پرداخت کنیم تا دچار دردسر نشویم

آیا اول باید پول پرداخت بشه آیا موقع سند زدن باید پرداخت بشه یا….

یا این مراحل خرید خودرو را باید خودمان بلد باشیم یا برای هر قسمت از متخصص و کارشناس خبره کمک بگیریم مثلا کارشناس رنگ کارشناس فنی و یک وکیل که موقع معامله همراهمان باشد تا نکات لازم را به ما گوشزد کند.

این دوره برای چه کسانی مناسب است؟

  • کسانی که دوست دارند خودشان به تنهایی صفر تا صد ماشین دلخواهشان را چک کنند 
  • کسانی که میخواهند کارشناس خودرو شوند
  • کسانی که تجربیاتی دارند و میخواهند تجربیاتشان کامل تر بشه 
  • کسانی که زیاد خرید و فروش میکنند و به نوعی شغلشان خرید و فروش خودرو دست دوم است
  • کسانی که اولین بار است که میخواهند ماشین بخرند
بخوانید:  معرفی شغل نصاب کرکره برقی و درآمد و بازار کار آن

 

چطور می توان ماشینی که قصد خریدش را داریم طوری بررسی کنیم تا تمام مشکلاتش پیدا شود و موقع خرید سرمان کلاه نرود؟

کارشناسان ماشین با توجه به تجربیاتی که کسب کردن یک سری ترفندها یادگرفتن که از آن ها برای عیب یابی ماشین های مختلف استفاده میکنن درست مثله یک دکتر که وقتی میریم پیشش تمام علائم بالینی بیمار را چک میکنه تا بفهمه مشکل اون بیمار چیه و بعد نسخه مخصوص آن بیماری را تجویز میکنه. پس کارشناسان ماشین هم با توجه به عیب و ایراداتی که برای ماشین پیش میاد میفهمند که چه مشکلی داره بعد میرن سراغ تعمیر کردنش. اگر دقت کرده باشی وقتی ماشین را میبریم پیش یک مکانیک اول میاد پشتش میشینه یک دوری باهاش میزنه تا بفهمه و ببینه واقعا مشکلش چیه خب همون چیزهایی که تعمیرکارا موقع بازدید و دور زدن با ماشین چک میکنن میشه ترفند مثلا با ماشین حرکت میکنه صدای زوزه توی اتاق میشنوه اگه موقعی که حرکت میکنه ماشین در حالت خلاص باشه میفهمه بلبرینگ ها خراب شده اگه توی دنده باشه و همزمان دنده ها بد جا بخورن میفهمه گیربکس خرابه اگه مثلا بزنه دنده یک و موقع حرکت کردن ماشین شروع کنه به لرزیدن میفهمه که دیسک و صفحه کلاچ خرابه یا موقعی که دور کامل میزنه با ماشین و فرمون را به چپ و راست میچرخونه  میبینه صدای تق تق تق میاد از جلوی ماشین و میفهمه پلوس هاش خرابه که این صدا را تولید میکنه.

در مورد رنگ و بدنه هم ترفندهایی وجود داره که میشه فهمید ماشین رنگ شده یا نه قطعاتش تعویض شده یا نه اتاقش ماله خودش هست یا نه ماشین تصادفیه یا سالمه رنگش فابریکه یا دوباره رنگ شده. 

یادگرفتن این ترفندها زیاد هم سخت نیست و هرکسی میتونه اینارو یاد بگیره و ما توی این دوره با کمک افراد متخصص گاراژ ترافیک همه این ترفندها را جمع کردیم و به زبان ساده و به صورت عملی همه این ها را به شما یاد میدیم.

مباحث این دوره توسط چهار مدرس آموزش داده شده

  • آقای کریمی بخش رنگ و بدنه را توضیح میدن
  • آقای حسینی بخش فنی خودرو را آموزش میدن
  • آقای مظفری بخش عیب یابی موتور را توضیح میدن
  • خانم حیدری هم که وکیل دادگستری هستن قسمت نکات حقوقی را توضیح میدن

دوره آموزش کارشناسی حرفه ای خودرو کارکرده به صورت غیر حضوری

 آموزش کارشناسی خودرو 

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره کلیک کنید

میانگین امتیازات ۴.۵ / ۵. امتیازات ۴

امتیازی ثبت نشده اولین نفری باشید که به این مقاله آموزشی امتیاز می‌دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دانلود ویدیو بررسی 50 شغل پردرآمد

دنبال شغل پردرآمدی؟